Kosten PCR-testen met COVID reisdocument
☝Hier & Bestel Vandaag!☝

Nog meer zee door PCR test met reisverklaring Zeeland

Nog meer zee door PCR test met reisverklaring Zeeland

Voor wie wel even weg wil van de harde winden van Zeeland en liever een zacht briesje hebben wil van de Middellandse zee, is er de PCR test met reisverklaring Zeeland. In vergelijking tot de rest van Nederland, zit je in Zeeland misschien nog het beste in verband met corona. De zee is immers vlakbij, je woont in een provincie vol witte stranden, en, zodra ze weer open mogen, heb je op de meeste plekken een zomerse strandtent om de hoek. Toch, ondanks zijn vakantie-achtige karakter, zijn er natuurlijk ook Zeeuwen die wel eens lekker een ander stand tegemoet willen zien, die graag in een strandtent dineren waar ze de bediening niet persoonlijk kennen. Gelukkig kunnen deze Zeeuwen deze zomer gewoon weer op vakantie. Het mocht dan even spannend zijn, met besmettingen die maar niet wilden dalen en een vaccinatieprogramma dat langzaam van start ging, maar sinds 15 mei is het weer mogelijk om naar diverse Europese bestemmingen toe te gaan. Zo is het mogelijk om enkele Griekse eilanden, Curaçao, Aruba, Portugal, Finland en de Balearen te bezoeken. Al deze landen hebben echter wel hun eigen maatregelen. Ze mogen hun toeristen dan goedgezind willen ontvangen, de besmettingen in eigen land mogen natuurlijk niet opnieuw de pan uit schieten. Om die reden is het bij ieder van deze landen verplicht om te kunnen laten zien dat je negatief getest bent op corona. Waar je bij evenementen in Nederland zelf vaak bent toegestaan om een zelftest of sneltest te gebruiken, moet je voor het buitenland exclusief de PCR test laten afnemen. Hier lees je hoe dat nu precies in zijn werk kan gaan. Vandaag boeken, zelfde dag testen in Zeeland!

Een PCR test met reisverklaring Zeeland regelen

Voor een PCR test met reisverklaring Zeeland kun je helaas niet bij de GGD terecht. Die organisatie wordt namelijk alleen door de overheid gesubsidieerd om te mensen die klachten vertonen te testen, of om contactonderzoek te doen. Voor het laten afnemen van een PCR test, en de bijhorende reisverklaring te ontvangen, moet je daarom terecht bij een commerciële testlocatie. Hier moet je helemaal zelf betalen voor de test die gebruikt. Dit kan in Zeeland vanaf 139 euro. Binnen deze prijs zitten ook de kosten voor het maken van het reisdocument. Met dit officiële papiertje, waarop jouw persoonsgegevens worden vermeld, tezamen met de datum waarop jouw test heeft plaatsgevonden, krijg jij luid en duidelijk de toestemming om je over de grenzen van Nederland te begeven. Geef wel alvorens aan dat je een dusdanig reisdocument van jouw testlocatie verlangt. Als je dat niet doet, loop je namelijk het gevaar dat de reisverklaring ongeldig wordt verklaard omdat hij te laat is aangevraagd. De regeltjes komen soms neer op details, maar als je even goed oplet heb je ook wat. Bekijk ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Zeeland.

Even iets anders dan Zeeland

PCR-testen inclusief kosteloos reisdocument en antigeen-snel-testen Zeeland of de regio [nearby], [nearby] en [nearby]

Op vakantie gaan is een stukje moeilijker geworden door corona, dat staat vast. Maar wat is er nu eigenlijk echt makkelijker geworden door het virus? Ondertussen ben je wel gewend geraakt aan al die verschrikkelijke maatregelen. Even snel zo’n PCR test afleggen voordat je met het vliegtuig vertrekken mag is op dit punt slechts een onoverkomelijke kleinigheid.