Kosten PCR-testen met COVID reisdocument
☝Hier & Bestel Vandaag!☝

Hoe vind je een PCR test met reisverklaring Zandvoort?

Hoe vind je een PCR test met reisverklaring Zandvoort?

Wanneer je erop uit wil en in Zandvoort woont, heb je een PCR test met reisverklaring Zandvoort nodig. Ondertussen ben je misschien wel uitgekeken op de uitgestrekte polders van Zandvoort, ken je iedere reiger bij naam, en heb je iedere stoep nu al een stuk of honderd keer bewandelt. Het is duidelijk tijd voor iets anders dan maanden quarantaine, maar tot voor kort leek er nog geen einde aan de tunnel te komen. Gelukkig kan men in Nederland sinds 15 weer beginnen met het boeken van diverse vakanties. De overheid heeft tijdens één van hun persconferenties namelijk toestemming gegeven om af te reizen naar een handjevol locaties: de Griekse eilanden, Aruba, Portugal, Finland, Curaçao en de Balearen. Desalniettemin, of het nou de toendra’s van Finland worden, of de witte stranden van Portugal, bij een reis naar welke bestemming dan ook moet je kunnen aantonen dat je vrij bent van corona. De landen die hun deuren opendoen willen immers niet dat het virus weer oplaait onder hun bevolking. Je gezondheid kun je daarom aantonen door het laten afnemen van een PCR test, om die daarna met een geldige reisverklaring te confirmeren. De PCR test is de ondertussen welbekende test met het lange wattenstaafje dat je neus en keel ingaat. Deze wordt ook door de GGD gebruikt, maar hier kun je helaas niet terecht voor een reisverklaring. Hoe je die wél bemachtigt lees je hier. Bekijk ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Zandvoort.

PCR test met reisverklaring Zandvoort

Als je een PCR test met reisverklaring Zandvoort wil regelen, zijn er een aantal zaken die je in je oren dient te knopen. Aangezien de GGD geen reisverklaringen uitdeelt, zal je bijvoorbeeld bij een commerciële testlocatie aan moeten kloppen. Dit zijn bedrijven die niet gratis, maar tegen betaling coronatesten aanbieden. Hier kun je dus terecht in ieder geval waarin je geen gezondheidsklachten vertoont, maar wel een negatieve test nodig hebt. Denk bijvoorbeeld ook aan evenementen of werkuitjes. Voor gebeurtenissen die plaatsvinden in Nederland zelf en van relatief korte duur zijn, kom je klaar met een zelftest of sneltest. Het voordeel van deze testen is dat je de uitslag vrijwel meteen in handen hebt, en dat ze goedkoper zijn dan de PCR test. De PCR test is daarentegen wel een stuk betrouwbaarder, en daarom dan ook de enige die wordt toegestaan bij het reizen naar het buitenland. In Zandvoort krijg je een PCR test met reisverklaring vanaf 139 euro. De kosten van het opstellen van het reisdocument zijn dus bij die voor de test zelf inbegrepen. In vergelijking met andere plekken is dit een voordeel. Commerciële testlocaties hebben namelijk ook de mogelijkheid om beiden apart in rekening te brengen. Vandaag plek bij testlocaties Zandvoort, De Glip en Bennebroek, Reserveer nu ⮞

Het maken van een afspraak

Omdat het nogal druk kan worden doordat een geheel land met een vakantiewens te kampen heeft, en nu in één keer wordt losgelaten op alle reisorganisaties en vliegtickets, is het verstandig om zo snel mogelijk te bellen naar de testlocatie. Zo weet je zeker dat je op tijd een plekje hebt weten te bemachtigen. Voordat je het weet ben je er weer lekker op uit.